Kvalitet og sikkerhed
Kvalitet
Kvalitet handler om holdning og om dokumentation. Vi tjekker alt af på forhånd og kommer med indsigelser, hvis vi er i tvivl om detaljer i projektet. Vi leverer sikre afleveringer med fokus på modtageren. Vore medarbejdere skal hellere stille dumme spørgsmål end lave dumme fejl. Det er én af årsagerne til, at alle vore medarbejdere er på fast timeløn.
Holdningen til kvalitet ligger dybt hos alle vore medarbejdere. Vi styrer byggesagerne stramt med korte kommandoveje, men det aller vigtigste er den enkeltes faglige stolthed. Vi spiller hinanden gode bolde, og det betyder få fejl.
Ud over holdningen til godt håndværk er der både kontrol og dokumentation.
Arbejdsmiljø
Arbejdsmiljø, sikkerhed, kvalitet og god økonomi går hånd i hånd. En ordentlig og ryddelig byggeplads er forudsætningen for både arbejdsmiljø, sikkerhed, kvalitet og effektivitet. Anvendelse af moderne hjælpemidler for at undgå tunge løft giver god synergi. I første omgang kan hjælpemidler eller nye arbejdsmetoder for at forbedre arbejdsmiljøet forekomme besværlige, men vi oplever, at det på den lange bane også gavner effektiviteten og dermed økonomien i projekterne.
Og den lange bane er den, vi spiller på. Vi taler meget om arbejdsmiljø for at minde hinanden om, hvor vigtigt det er. Vore medarbejdere har lang anciennitet, og vi håber, at også vore helt unge folk holder længe. Derfor skal vi passe på dem, og de skal passe på sig selv og hinanden. Ved at undgå skader på holdet, leverer vi bedre resultater.
Selvfølgelig skal alle procedurer være i orden og sikkerhedsreglerne følges. Det er grundlæggende. Men vi ved også, at det er viljen, der gør forskellen på middelmådighed og succes.